Cum pot pierde timpul folosind telefonul mobil?

0 Shares
0
0
0

Daca vrei sa profiti de beneficiile unui telefon mobil cat mai mult timp, in primul rand trebuie sa te tina bateria. Acesta este si motivul pentru care posesorii de Nokia aleg sa aiba acumulatori Nokia originali, posesorii de LG, acumulatori LG originali, si tot asa, in functie de marca si model.

Degeaba ai un Nokia performant, la care te poti juca jocuri non-stop daca nu ai acumulatori Nokia originali. Acestia sunt ideali daca vrei sa te bucuri de o durata de viata cat mai mare pentru bateria telefonului tau. Intra pe www.magazingsm.ro si comanda chiar acum cele mai calitative produse de acest gen.

Sunt diverse modalitati de a-ti pierde timpul cu ajutorul telefonului mobil. Ceea ce pare placut si interesant pentru unii, poate fi plictisitor pentru altii. Depinde de preferintele fiecarei persoane, iar gusturile nu se discuta.

Asa cum spuneam, trebuie sa te tina bateria pentru a juca jocuri pe telefon si bineinteles jocul pe care-l doresti trebuie sa functioneze pe telefonul pe care-l ai. Jocurile pe telefon sunt o modalitate interesanta si placuta de petrecere a timpului liber. Mare atentie insa, deoarece acestea pot crea dependenta. Nu este indicat sa inveti copiii mici cu astfel de activitati, insa, tu, daca stii sa te controlezi si sa renunti la timp, totul va fi in regula.

O modalitata placuta de a te distra cu ajutorul telefonului mobil este aceea de a face poze. De asemenea, acestea pot consuma din bateria telefonului tau, dar cui ii mai pasa cand faci poze pentru a primi like-uri pe retelele de socializare? Foloseste optiunile pe care le ai pentru a face cele mai calitative fotografii, astfel incat aprecierile sa fie pe masura asteptarilor.

O modalitate des intalnita de petrecere a timpului liber este socializarea. Tot mai des oamenii renunta la a mai comunica unii cu altii pentru a sta pe tot felul de retele de socializare. Este totusi trist sa vezi prieteni care ies in oras si stau cu ochii in telefoane, indragostiti la intalniri, care stau cu ochii in telefoane, parinti plimbandu-se cu micutii prin parc, dar cu ochii in telefoane si lista poate continua. Este important sa-ti creezi mai mult o viata reala decat una virtuala, insa de multe ori suntem prinsi in capcana Internetului.

Daca vrei sa petreci un timp cu adevarat util folosind telefonul mobil, poti citi carti. Putini sunt insa cei care practica astfel de activitati. Unii nu au absolut nici o treaba cu cititul, altii prefera sa citeasca orice carte in forma sa fizica. Insa, daca iti place sa citesti, cu siguranta ai in telefonul tau carti pentru momentele in care stai la o coada, mergi cu autobuzul sau alte activitati. Este obositor sa citesti de pe un smartphone, daca acesta are ecranul mai mic, fapt pentru care cei mai multi renunta repede.

Alege totusi sa-ti consumi bateria de la telefon si in moduri utile, nu doar placute. Foloseste telefonul mobil cu masura si nu deveni atat de dependent incat sa fie un capat de lume daca ramai o zi fara el.

0 Shares
You May Also Like