Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Care este cea mai buna pompa submersibila 5 mch?

Blog , April 30, 2015

Leader BVPAria de pompe submersibile disponibile pe piata te poate face uneori sa nu mai stii cum sa reactionezi, in sensul ca nu intotdeauna vei sti ce anume sa alegi din multitudinea de produse.

Forumurile nu sunt o solutie, iar in cele mai multe dintre cazuri operatorii din magazinele specializate nu sunt foarte bine pregatiti pentru a raspunde intrebarilor clientilor.

Atunci cand cauti o pompa submersibila 5 mch trebuie sa te orientezi foarte bine pe piata de profil, astfel incat sa poti avea certitudinea ca alegi ceea ce este mai potrivit pentru proiectul tau. Acest lucru presupune insa o foarte bune documentare, dar si cautarea celor mai bune magazine de profil.

Unele dintre cele mai bune produse de acest tip este pompa submersibila 5 mch Tornado 314  de la www.pompe-submersibile.com.ro . Aceasta este una dintre cele mai bune tipuri de pompe existente pe piata, avand specificatii tehnice demn de luat in considerare. Precum ii spune si numele aceasta este o pompa submersibila care ofera un debit de 5000l / ora, iar acest lucru o face sa fie potrivita pentru o multitudine de activitati.

Gradinaritul si alimentarea diversilor consumatori casnici, irigatul sau umplerea rezervoarelor cu apa si nu in ultimul rand alimentarea cu apa a consumatorilor casnici fac ca aceste produse sa reprezinte unele dintre cele mai bine cotate tipuri de pompe.

Care sunt specificatiile tehnice ale acestor tipuri de pompe ?

Fiindca vorbim despre o pompa submersibila de 5 mch era de asteptat ca si specificatiile tehnice sa fie unele care sa ne atraga atentia. Pompa submersibila Tornado 314 este o pompa ce detine o putere de 1500 W, o inaltime maxima de pompare de 101 metri, diametrul de refulare este de 1 1/4, diametrul pompei este de 98 mm, numarul maxim de porniri pe ora este de 20, iar nivelul de tensiune la care poate fi folosita aceasta pompa este de 220 V.

 

Aceste tipuri de pompe submersibile pot fi folosite pentru cresterea presiunii in cadrul utilizarii lor in sistem sau pot fi folosite in sistem hidrofor, in cadrul instalatiilor de pompare a apei. De asemenea ele pot fi folosite chiar si in cazul umplerii sau golirii piscinelor, a bazinelor sau a rezervoarelor de mica capacitate.

In magazinul specializat www.pompe-submersibile.com.ro pot fi gasite toate aceste produse destinate mentinerii sub control si a exploatarii apei. Incepand de la hidrofoare si pompe submersibile si pana la vase de expansiune destinate controlului presiunii apei, toate aceste produse pot fi gasite in mod cert in acest magazin care iti poate oferi tot ceea ce ai nevoie din punct de vedere al alimentarii cu apa.

Acest domeniu este foarte vast si este destul de greu sa reusesti sa faci o alegere corecta mai ales cata vreme cunostintele in aceasta arie nu sunt tocmai punctul nostru forte. Putem spune insa ca suntem foarte bine pregatiti atunci cand avem alaturi de noi adevarati specialisti in domeniu care sa ne ghideze atunci cand avem nevoie cu adevarat de ceea ce este mai bun pentru casa si gradina noastra.

Random Posts:

Be Sociable, Share!