Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Bormasina Bosch, aliatul tau in gospodarie

Casa si gradina , April 20, 2018

De cate ori nu te-ai lovit de impedimentul in a monta un tablou sau a atarna un raft la tine in camera, din cauza faptului ca nu ai avut ustensilele necesare? Mai mult, au de dat cateva gauri intr-o placa de pal melaminat pentru a introduce niste manere sau a prinde niste balamale, iar acest lucru nu il prea poti face cu o surunelnita de mana. Sau, in cazul in care totusi te apuci de asta, nu iti iese ca atunci cand lucrarea este facuta de un profesionist, cu niste unelte adecvate.

Acesta este motivul pentru care astazi ai la indemana bormasina Bosch, unul dintre cei mai renumiti producatori de ustensile si unelte de gaurit. Daca vei intra intr-un magazin de scule, vei ramane uimit de versatilitatea si varietatea de modele oferite de producatorul german. Mai mult, preturile sunt astazi mai mult decat accesibile, la o calitate net superioara fata de ce este pe piata.

Ce trebuie sa cauti insa la o bormasina de calitate, care sa se plieze pe nevoile tale casnice si nu numai?

In primul rand, o bormasina Bosch buna trebuie sa fie ergonomica. Astfel, ne va fi mult mai usor sa manevram o astfel de scula electrica atunci cand aceasta are o forma care se pliaza bine pe incheietura mainii, este usoara si nu iti smulge mana din loc in momentul in care te apuci de dat gauri in perete.

Prin esenta lor, ustensilele Bosch sunt construite astfel incat sa fie usor de manevrat, fara sa iti oboseasca mana dupa o operatiune de rutina. Iar acest lucru este cu atat mai mult apreciat de catre profesionisti, care petrec mai multe ore pe zi cu bormasina in mana.

Un alt criteriu pe care sa il ai in vedere este schimbarea usoara si fixarea burghielor. Astfel, la bormasina BOSCH acest lucru se face prin simpla desurubare si fixare a mandrinei, astfel incat sa nu iti faci griji in privinta jocului sau a caderii accidentale a burghiului in timpul functionarii.

De asemenea, aceste ustensile se caracterizeaza printr-un nivel de zgomot mai redus fata de alte unelte similare. Acest lucru este de dorit atunci cand avem de efectuat lucrari intr-o comunitate, cum este traiul la bloc, spre exemplu, si unde zgomotul produs de uneltele de gaurire pot fi deranjante pentru vecini.

Pe de alta parte, trebuie spus ca bormasina Bosch nu este destinata doar pentru datul gaurilor in pereti. In cele mai multe dintre cazuri, vorbim despre niste unelte multifunctionale, care pot avea atat rol de gaurire, cat si de spargere sau de insurubare.

Simpla schimbare a capurilor de actiune sau a burghielor iti poate deschide noi perspective de lucru. Scapa astfel de efortul depus prin insurubarea manuala, cu tocirea capului de la surubelnita, optand pentru o bormasina multifunctionala si care va insuruba cu mult mai sigur, pe orice suprafata si in aproape orice material.

Random Posts:

Be Sociable, Share!