10 mici schimbari aduse lui iOS 9 care fac diferenta

0 Shares
0
0
0

10 mici schimbari aduse lui iOS 9 care fac diferentaPiata smartphone-urilor a explodat odata cu aparita iPhone-ului. De atunci, lucrurile au evoluat extrem de mult, insa lumea are nevoie in continuare de piese iPhone. Cei interesati de achizitionarea diferitelor piese iPhone sunt sfatuiti sa arunce o privire pe Magazingsm.ro.

Sistemul de operare iOS 9 lansat de catre Apple are rolul de a oferi utilizatorilor o mai buna experienta atat pentru iPhone, cat si pentru iPad, in timp ce introduce o multime de noi caracteristici. La prima vedere, iOS 9 este, in general, similar cu iOS 8, insa Apple a facut destule schimbari „sub capota”, care vor fi imediat observate de catre utilizatorii experimentati.

In cele ce urmeaza, va vom prezenta cateva dintre micile completari care ar trebui sa imbunatateasca experienta iOS, indiferent daca aveti un iPhone 6 sau un model mai vechi.

1. Un wallpaper nou. Poate ca nu este o caracteristica esentiala a sistemului iOS 9, insa prima versiune beta include, deja, o noua imagine de fundal.
2. Widget-uri noi: viata bateriei si Find My Friends. Puteti activa aceste widget-uri pentru a va arata statusul de viata al bateriei pe toate dispozitivele, indiferent daca este activat sau nu modul Low Power. In mod similar, Find My Friends va va arata unde se afla prietenii si familia, direct la notificari, deoarece aplicatia este acum construita pe iOS 9.
3. O mai buna protectie pentru blocarea ecranului: parola de 6 cifre. Incepand cu iOS 9, parola implicita este alcatuita din sase cifre, spre deosebire de patru cifre de pe sistemele anterioare, ceea ce face mult mai grea deblocarea prin atacurile de tip „brute-force”.
4. O noua vizualizare multitasking. Pe iOS 9, exista un nou comutator de vizualizare pentru iPhone si iPad.
5. Functia Siri Proactive poate fi gasita prin glisarea in partea stanga a ecranului de start. Aici este locul unde veti gasi sugestii pentru oameni, aplicatii si locuri din apropiere. Versiunea beta nu arata intotdeauna contactele, insa aceasta problema va fi, cel mai probabil, remediata in curand.
6. Siri prezinta o noua animatie, una care este mai in concordanta cu functia Stiri de pe Apple Watch.
7. Blocarea Mute / Orientation. Aceasta optiune nu mai este valabila doar pe iPad, putand fi gasita pe orice iOS, indiferent de dimensiunea ecranului.
8. Cautarea in Settings. Da, puteti, in sfarsit, cauta in aplicatia Settings, lucru ce va va ajuta sa gasiti setarea pe care o doriti si sa o schimbati mai repede decat inainte.
9. Notificarile pot fi grupate dupa aplicatie, daca va doriti acest lucru, si asta datorita noii optiuni din Settings.
10. Inapoi la Aplicatii. In cazul in care apare o notificare in timp ce sunteti intr-o aplicatie, veti fi capabili sa reveniti la aceasta mai repede decat inainte dupa ce veti fi vazut notificarea. Sa spunem ca primiti un mesaj atunci cand jucati Hearthstone. Puteti raspunde la mesaj din mesaje, dupa care apasati pe butonul „Inapoi la Hearthstone”, care apare acolo unde ar fi trebuit sa apara numele companiei de servicii mobile.

Pentru mai multe detalii cu privire la achizitionarea de piese iPhone nu ezitati sa accesati www.magazingsm.ro.

0 Shares
You May Also Like