Tendinte in materie de culori – ce pantofi se poarta in aceasta toamna

0 Shares
0
0
0

Pantofii sunt cei de la care incepe evaluarea unui barbat. Reprezinta elementul ce face descoperit stilul barbatilor. Cei mai multi esueaza in completarea unor tinute ireprosabile din cauza ca nu se informeaza suficient. Documentarea nu trebuie sa vizeze doar designul.

De asemenea, paleta coloristica in tendinte reprezinta un aspect neaparat de bifat. Integrarea pantofilor eleganti in stilul de viata se realizeaza mult mai usor atunci cand tonul coloristic este cel potrivit.

Simtul estetic a salvat aparitii, motiv pentru care dezvoltarea lui este esentiala. Gasesti ajutor in acest sens din partea expertilor, care fac recomandari de culori in materie de incaltaminte. Interesul este de a realiza investitii de durata, caracterizate de calitate. Mai ales daca te intereseaza sa asiguri sanatatea picioarelor, ar trebui sa optezi pentru materiale ca pielea naturala, pentru ca aceasta ofera confort deplin la purtare.

Ce culori se poarta in acesta toamna in materie de pantofi eleganti barbati?

Iti prezint mai departe o lista de culori spre care sa te orientezi, in functie de preferinte si de personalitate. Ulterior decizi tu ce si cum ti se potriveste mai bine.

Cuoio – este o culoare expresiva, ideal a fi introdusa in tinutele elegante barbatesti, mai ales in sezonul tomnatic. Poti avea in vedere in acest sens o pereche de pantofi cuoio din piele forata, cu finisaj manual. Completezi excelent tinuta si ii conferi un aer de mister – exact ce ai nevoie pentru a te remarca in peisaj.

Castagna – daca esti dintre cei plictisiti de clasic si de comun, poti bifa o astfel de achizitie: pantofi eleganti barbati in nuante de castagna. In cazul acestui ton de culoare e preferabil sa ramai la un design clasic, respectiv la pantofii realizati din piele naturala, de asemenea cu finisaj manual.

Matone – iata o alta culoare care se poarta in aceasta toamna in materie de pantofi barbatesti. Daca iti place sa fii la moda, insa nu vrei sa o faci printr-o culoare exagerat de intensa ori tipatoare, te poti limita la ceva subtil, sublim totodata – matone.

Ai in vedere insa pantofi definiti de cusaturi discrete, care sa nu iasa prea mult in evidenta, care sa nu creeze senzatia de incarcat. Sireturile sunt suficiente pentru a contura o imagine eleganta in partea de incaltaminte si in cadrul unei tinute ce are la baza un costum simplu.

Bordo – constituie fara doar si poate o culoare a momentului, care duce cu gandul la vremea tomnatica, insa totodata si la confort. Daca vrei ca impactul pe care pantofii il au asupra tinutei sa fie unul deosebit, iti recomand un model din piele abrazivata. E timpul sa iesi din sfera normalului, a comunului.

Urmareste tendintele in materie de moda barbateasca pentru a te convinge ca nu vei esua prin astfel de alegeri. Poti avea in vedere site-ul annacori.com pentru modele de exceptie, atat in culorile prezentate, cat si altele in tendinte in aceasta toamna. Poti cumpara pantofii doriti atat din magazinul online, cat si din cele vizate din tara.

0 Shares
You May Also Like