Serviciul de streaming Apple Music a fost lansat oficial in Romania

0 Shares
0
0
0

Serviciul de streaming Apple Music a fost lansat oficial in RomaniaApple nu inseamna doar laptopuri performante, smartphone-uri, iPad-uri si iPod-uri, ci mult mai mult decat atat, iar de putin timp brandul american ofera clientilor sau un serviciu de streaming, respectiv Apple Music. Cu acest serviciu va puteti bucura in exclusivitate de piesele si clipurile preferate.

Chiar si in momentul in care display-ul noului nostru iPhone a suferit un accident, nu renuntam la ideea ca achizitionarea unui astfel de smartphone a fost o buna alegere.

Tot ce putem face este sa mergem la un service gsm, dupa cum putem afla si prin accesarea website-ului www.servicegsm.ro si sa solicitam un serviciu de inlocuire display iPhone 6. In scurt timp ne putem bucura de telefonul preferat si multitudinea de aplicatii pe care ne-o ofera cu atat de multa generozitate.

Apple Music a fost lansat in Romania odata cu update-ul la iOS 8.4 si este o aplicatie parte din iOS, care se remarca printr-un catalog impresionant de tiluri, pentru un abonament individual de 4,99 euro pe luna sau 7,99 euro pentru intreaga familie.

Interesant la Apple Music este faptul ca imbina streaming-ul cu playlist-uri si statii de radio, precum Beats 1 Radio, care este disponibil si la noi in tara. Este nelipsita functia de integrare cu librarie si continutul din iTunes.

Daca Google Play Music este gratuit pentru 30 de zile, Apple Music este gratuit pentru trei luni. Alaturi de perioada mai indelungata de utilizare gratuita a acestui nou serviciu de streaming, se remarca si prin exclusivitatile cu care va intampina. Cu Apple Music puteti asculta diferite posturi de radio, precum Beats 1 Radio, puteti urmari artistii preferati, cat si stirile si noutatile despre acestia, impreuna cu recomandari si review-uri din sistemul Connect.

In plus, veti putea asculta melodiile preferate sau veti putea transfera muzica din librarii pe diferite dispozitive in iCloud sau puteti edita playlist-uri. Nu va puteti astepta sa gasiti foarte multi artisti autohtoni. Chiar daca Apple a ales propriul format ACC la 256kbps, in loc de MP3 la bitrate de 320kbps, nu trebuie sa va ingrijorati, deoarece cei care au utilizat aplicatia sustin ca se aude foarte bine si nu existe diferente de calitate intre Apple Music si Google Music.

Utilizarea serviciului de streaming oferit de gigantul american este extrem de usoara. Din “Now Playing” spre exemplu, veti putea porni un post de radio in functie de melodia redata sau veti putea asculta melodii asemanatoare.

In plus, puteti descarca melodia pentru a o asculta offline, fiind necesar doar sa activati iClud Music Library. Aplicatia concentreaza tot ceea ce isi pot dori asculatorii de muzica, pentru a favoriza o utilizare usoara, fie ca va doriti muzica disponibila la cerere sau recomandari sub forma de playlist-uri.

Cu Apple Music nu aveti cum sa va plictisiti, iar daca va doriti sa va numarati printre norocosii care asculta in exclusivitate unele dintre cele mai asteptate melodii, atunci este serviciul de streaming ideal pentru dumneavoastra. Astfel, va puteti imbunatati experienta de divertisment cu acest nou serviciu de streaming.

0 Shares
You May Also Like