Despre istoria inelului de logodna

4 Shares
0
0
4

Royal Diamonds iti ofera cele mai interesante inele de logodna de cea mai buna calitate si intr-o gama vasta si variata de modele pentru ca tu sa il poti alege pe cel care vi se potriveste cel mai bine tie si iubitei tale.

Inelele de logodna reprezinta simbolul dragostei peste tot in lume iar reprezentantii bijuteriilor se preocupa sa isi creeze mai multe modele pentru ca inelele produse de ei sa fie cat mai deosebite si foarte cumaprate. Desi inelele de logodna au o semnificatie foarte importanta si reprezinta un obiect pe care si-l doresc toate femeile sunt foarte putine persoane care stiu cum au aparut de fapt inelele de logodna.

Inainte de a vedea o mica parte din ceea ce inseamna traditia inelului de logodna, te invitam sa intri aici pentru a vedea o colectie impresionanta de inele de logodna. Daca esti in cautarea unui astfel de inel sigur te vei simti inspirat si vei alege unul.

Una din primele inregistrari care exista in ceea ce priveste inelele de logodna este legata de Maximilian al Austriei, care si-a cerut partenera de sotie oferindu-I un inel superb batut cu diamante mici puse in forma literei M. Exista insa si dovezi ale unor origini mai vechi pentru inelul de logodna.

In preistorie se pare ca omul pesterii lega la incheitura partenerei sale corzi facute din anumite tipuri de iarba la incheieturi si pe talie cu scopul de a ii subjuga spiritul si de a-l aduce sub conducerea sa.

Egiptenii au fost ingropati cu inele de argint sau facute din aur pe degetul inelar de la mana stanga. Se credea ca acest inel era conectat la inima printr-o vena numita amoris, in traducere prin vena dragostei.

In secolul II inainte de Hristos mirii daruiau mireselor inele de aur pe care sa le poarte la ceremonie si la alte evenimente speciale dar si un inel de  metal care era destinat pentru uzul comun. Ambele inele sugerau acordul sotiei de a se afla in proprietatea sotului.

In primul secol inainte de Hristos sultanii utilizau inelele pentru a isi insemna sotiile.

In anul 1217 inelul a fost propus de catre un Episcop de Salisbury pentru cererile oficiale in casatorie.

In anul 1456 a fost publicata si Biblia realitata de Gutenberg dar nu se mentiona absolut nimic despre semnificatia inelului.

In anul 1700 toate inelele gravate au devenit un trend in Europa. Puritanii daruiau iubitelor lor in locul inelelor degetare din metal in cealalta parte a Atlanticului. Sunt si situatii recunoscute in care capetele degetarelor erau taiate pentru a se purta ca inele.

In anul 1800 barbatii au inceput sa faca bijuterii chiar si din par uman utilizand pietre pretioase in insertii sau scriau diverse versuri si cuvinte pe inele. Este vorba despre perioada victoriana care s-a remarcat foarte bine in domeniul bijuteriilor.

In anul 1886 a fost creat un model de inel care implica o structura reliefata ce sustinea piatra cu scopul de a maximiza vizibilitatea dar si stralucirea diamantului care era amplasat pe inel.

4 Shares
You May Also Like