Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Cum se amaneteaza o masina?

Auto , November 22, 2017

Lipsa banilor si problemele de ordin financiar, sunt din ce in ce mai des intalnite printre oamenii de rand, asa ca acei oameni care au nevoie de bani rapid insa nu dispun de suma de bani de care au nevoie, cu siguranta vor incerca sa gaseasca solutiile cele mai eficiente de imprumut rapid, pentru a-si rezolva problemele rapid.

O casa de amanet poate sa fie solutia cea mai buna pentru toate persoanele care au nevoie rapid de bani, indiferent ca discutam aici despre oameni cu o situatie financiara foarte buna, sau ca discutam despre oameni care nu au o situatie financiara iesita din comun.

Cei care au nevoie de o suma de bani nu foarte mare, insa nici foarte mica, pentru a-si rezolva problemele, in mod evident vor putea sa isi amaneteze una sau mai multe bijuterii de exemplu, sau chiar si un produs electronic pentru a face rapid rost de bani.

In cazul persoanelor care au nevoie de o suma mare de bani intr-un termen foarte scurt, o casa de amanet este solutia ideala pentru ca oamenii isi pot amaneta chiar si masina.

Vei putea sa cauti de exemplu o casa de amanet auto Bucuresti si vei putea sa aflii cat mai multe detalii despre conditiile in care se amaneteaza o masina, iar daca va fi vreodata nevoie sa iti amanetezi masina, vei stii toate detaliile care conteaza foarte mult.

In primul rand, atunci cand vrei sa amanetezi o masina, trebuie sa fii proprietarul in acte al masinii, sau daca masina este cumparata pe firma, trebuie sa fii proprietarul firmei respective.

Mai apoi, va trebui sa te prezinti la casa de amanet cu cartea de identitate al masinii, cu certificatul de inmatriculare al masinii (talonul dupa denumirea clasica), dar si cu cartea de identitate a ta.

Daca masina este cumparta pe firma, atunci este obligatoriu ca pe langa cartea ta de identitate si celelalte documente ale masinii, sa ai asupra ta si o copie a certificatului de inregistrare al firmei in Registrul Comertului.

Odata ce ai aceste acte asupra ta, specialistii de la casa de amant vor incepe sa iti evalueze din toate punctele de vedere, iar la finalul evaluarii ti se va propune o suma de bani in schimbul masinii.

In conditiile in care esti de acord, cu siguranta poti sa iti amanetezi masina, sau daca tu consideri ca suma de bani oferita este prea mica, ai posibilitatea de a negocia pretul masinii si suma de bani pe care sa o primesti ca imprumut.

Odata stabilite toate detaliile, daca totul este in regula, atunci cu siguranta nu mai ramane altceva de facut de cat sa se semneze contractul de amanet valabil pe 30 de zile.

Acest contract de amanet, chiar daca este valabil in mod normal doar 30 de zile, poate sa se prelungeasca automat la cererea uneia dintre partile implicate.

Deasemenea, daca tu ca si client al casei de amanet iti doresti si ai posibilitatea sa iti platesti mai repede datoria, cu siguranta poti face acest lucru, iar astfel vei putea sa te bucuri de bunul tau mult mai repede.

Random Posts:

Be Sociable, Share!