Centrul de Formare Profesională Eurodeal oferă cursuri de Competențe Digitale, esențiale pentru proiectele ce vizează finanțări guvernamentale

0 Shares
0
0
0

Cu digitalizarea în plină expansiune, abilitățile digitale devin o necesitate în lumea afacerilor moderne. Centrul de Formare Profesională Eurodeal oferă cursuri de Competențe Digitale, esențiale pentru proiectele de afaceri ce vizează finanțări guvernamentale, cum ar fi cele din cadrul programelor Start-Up Nation, Start-Up Diaspora, Femeia Antreprenor, Digitalizare ADR și Digitalizare IMM, ONG și PNRR.

Obligativitate pentru Accesarea Oportunităților de Finanțare

Cursurile de Competențe Digitale Eurodeal nu sunt doar recomandate, ci sunt obligatorii pentru cei ce doresc să acceseze finanțările și sprijinul guvernamental pentru proiectele lor de afaceri. Acestea sunt acreditate și recunoscute oficial, asigurând conformitatea cu cerințele ministerelor și facilitând accesul la finanțările guvernamentale.

Expertiză Profesională și Îndrumare Personalizată

Instruitorii Eurodeal sunt specialiști în domeniul digitalizării și afacerilor, pregătiți să ofere îndrumare și suport personalizat pentru fiecare cursant. Cu o combinație de cunoștințe teoretice și practice, aceștia asigură o învățare eficientă și aplicabilă în contextul specific al afacerii fiecărui participant.

Certificare Recunoscută și Acces la Oportunități

Absolvirea cursului de Competențe Digitale este confirmată printr-un certificat oficial, recunoscut la nivel național și internațional. Acest certificat atestă abilitățile digitale dobândite și facilitează accesul la finanțările guvernamentale, precum și la alte oportunități de susținere a afacerilor.

Înscrieri Deschise: Asigurați-vă Locul pentru Transformarea Digitală

Pentru a beneficia de expertiza și suportul Eurodeal și pentru a pregăti afacerea pentru succesul în era digitală, înscrieți-vă acum la cursurile de Competențe Digitale! Asigurați-vă locul în timp util și investiți în transformarea digitală a afacerii dvs.!

Eurodeal – Alegerea esențială pentru afaceri   de succes!

https://cursuridecalificare.ro

📞 Telefon: 021.255.52.71 / 0721.64.67.65
📍 Adresă: Bulevardul Chișinău, nr. 1, Complex Delfinului | Cercul Magic, etajul 1, Sector 2, București, România.

Nu lăsați digitalizarea să vă depășească! Alegeți Eurodeal pentru afacerea dvs.   de succes!

Sursa: Stirea Zilei  

 

 

0 Shares
You May Also Like