Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Ce alegem apartament sau casa?

Diverse , July 25, 2014

Ce alegem apartament sau casa?Cand  alegi sa te asezi la casa ta, nu este deloc simplu. Sunt o gramada de ganduri care iti vin in minte si nu stii ce sa mai faci pentru a lua cea mai buna alegere.

Casa sau apartament? Daca iti iei apartament, cu 2 sau cu mai multe camere? Daca iti construiesti o casa sa optezi pentru constructii din lemn sau pentru constructii metalice?

In general, cei care aleg sa locuiasca la apartament isi cumpara un imobil de o suprafata suficienta pentru toti membrii familiei cu care urmeaza sa locuiasca.

Bineinteles exista si cazuri in care oamenii sunt limitati de bani si isi iau apartamente prea mici, sau cazuri in care oamenii au foarte multi bani si prin urmare isi iau apartamente mari. Unii sunt atenti si la structura pe care este construit blocul. Sunt persoane care opteaza pentru constructii metalice,  care sunt mai noi, insa sunt si persoane care nu par a fi afectate de acest aspect.

Unii, care isi permit si isi doresc, isi construiesc case. Cele mai multe case se construiesc in mediul rural, unde oamenii nu au posibilitatea sa traiasca la bloc. Altii de la oras aleg sa-si contruiasca o casa in mediul rural pentru a scapa de aglomeratia si poluarea din oras.

Atat pentru cei care locuiesc la bloc, cat si pentru cei care locuiesc la casa sunt avantaje, dar si dezavantaje.

Daca vorbim de avantajele de a avea un apartament, ne gandim la mai multe aspecte. Un apartament este mult mai usor de intretinut decat o casa. De asemenea, din moment ce locuiesti la bloc ai asigurate toate utilitatile. Avantajos cand locuiesti la bloc este sa ai vecini care te pot ajuta in diferite probleme care apar la instalatia electrica sau la tevi.

Apartamentele pot fi si spatii mult mai sigure pentru copii, deoarece nu riscam sa iasa din curte si sa se loveasca de diferite obiecte din curte. Sunt insa si multe dezavantaje cand vorbim de locuitul la bloc. Aceiasi vecini care te pot ajuta cand ai o anumita problema, pot fi si cei care iti creaza probleme. Daca unul dintre vecinii tai isi renoveaza apartamentul, in mod clar, in urmatoarele saptamani iti poti lua adio de la un somn linistit de dimineata sau la pranz.

Vecinii iti pot face si noptile de cosmar daca sunt petrecateti sau certareti. Un alt dezavantaj al apartamentelor este faptul ca foarte putine sunt la parter. Este greu sa cari bagaje sau mobila pe scari daca locuiesti intr-un bloc fara lift sau liftul este strica. De asemenea este extrem de neplacut cand vrei sa iesi sa iei o gura de aer proaspat si  trebuie sa mergi intr-un parc, pentru de cele mai multe ori acestea sunt extrem de aglomerate.

Daca optezi pentru o casa esti ceva mai fericit din unele puncte de vedere. Te poti bucura de aer curat atunci cand simti nevoia si te poti odihni de cele mai multe ori in liniste, daca locuiesti intr-o zona linistita. Pentru casa opteaza in general cei care vor sa scape de aglomeratia din oras.

De asemenea, casele sunt mult mai spatioase decat apartamentele si sunt o alegere ideala. Chiar daca locuiesti la casa, poti avea parte de toate facilitatile si poti avea un trai decent si linistit. Din nefericire, nu toata lumea isi permite sa locuiasca la casa. Terenurile sunt scumpe si ridicarea unei case necesita investitii destul de mari.

Este greu cand vine vorba de ridicarea unei case si datorita faptului ca iti trebuie multe autorizatii de la tot felul de institutii. Insa, daca ai rabdare si dispui de banii necesari, iti poti crea casa visurilor tale si gradina pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna.

Daca ai nevoie de ajutor in ridicarea unei case, apeleaza cu incredere la profesionistii de pe http://dkrconstruct.ro/constructii-metalice/ . Acestia te vor ajuta in constructia pe care vrei sa o ridici si te vor trata cu respect si seriozitate.

Alte stiri actuale :

1. Viitoarea casa a Emmei Watson
2. Apartament de efect cu buget limitat. Iata ce trebuie sa faci!
3. Chiria pentru cel mai ieftin apartament din Moscova este de 320 de euro
4. Un semineu surprinzator intr-o casa de vacanta finlandeza
5. Idee de vacanta: Casa Vlasiei, locul cu piscina din mijlocul padurii
6. Casa lui Ion Creangă, senzaţie turistică. Galerie foto cu vechea locuinţă

Random Posts:

Be Sociable, Share!