Care este cea mai performanta masina de spalat rufe?

0 Shares
0
0
0

Care este cea mai performanta masina de spalat rufe?Modelele noi au invadat piata masinilor de spalat, iar persoanele doritoare sa achizitioneze un astfel de electrocasnic se afla in fata unei multitudini de variante.

Nu vrem sa va dam o veste proasta, dar chiar si cele mai performante tipuri de masini au nevoie de reparatii masini de spalat aceasta deoarece ele sunt concepute pe termen lung si din pacate nu intotdeauna suntem constienti de modul in care trebuie sa “ingrijim” o masina de spalat rufe.

Si daca in multe situatii nu putem face acest lucru sau pur si simplu nu avem timpul necesar, compania britanica Berg a venit cu o solutie. De curand a lansat un prototip de masina de spalat “independenta si desteapta”.

Astfel, Cloudwash poate fi programata sa spele rufele in ziua si ora dorita de catre utilizator. Tot in beneficiul proprietariului a fost conceput si programul de spalat “do not disturb” care face posibila functionarea masinii intr-un mod silentios asa incat zgomotul sa nu fie o problema.

Avand in vedere clientela exclusivista careia i se adreseaza, masina de spalat conectata in-cloud poate fi accesata prin smartphone prin intermediul unei interfete minimaliste care printre programele amintite permite utilizatorului sa comande detergent sau balsam de pe amazon.com prin simpla apasare a unui buton sau comanda rapida pe smartphone.

Comanda insa nu va fi procesata pana cand nu este autorizata pe telefon. Pe de alta parte, daca proprietarul doreste, poate opta ca masina de spalat sa comande singura detergent, caz in care produsul va intra automat in cosul de cumparaturi.

De asemenea, masina de spalat Cloudwash este prevazuta cu un ecran unde afiseaza timpul ramas pana la finalizarea programului de spalat rufe, finalizare care poate fi intarziata manual prin apasarea butonului corespunzator sau prin comanda pe smartphone. Tot pe telefon, utilizatorul primeste notificari referitoare la etapele de spalare.

Tendinta este una de simplificare a vietii de zi cu zi, rezultatul insa ramane la aprecierea fiecaruia. Modelul prezentat este doar un prototip, dar cu siguranta ca in eventualitatea in care se va lansa pe piata, performantele masinii de spalat vor fi reflectate in pretul de achizitie.

Smartphone sau smart-masina de spalat…in final, noi trebuie sa fim cei care alegem sa actionam intradevar smart insa acest lucru nu inseamna sa cumperi cele mai destepte gadget-uri, ci din variantele expuse sa alegi ceea ce este cel mai bine pentru tine.

Tot pentru dumneavoastra, pentru ceea ce inseamna “client” este construit conceptul Washservice. Asemenea, plebei din Roma antica care era dependenta de un patrician si protejata de acesta (din originea cuvantului “client”), www.washservice.ro va protejeaza interesele si isi asuma problemele pe care le ridica o masina de spalat stricata venind cu solutia. Cunostintele avansate si indeletnicirea in reparatii masini de spalat se refecta in prestarea unor servicii de calitate si, contrar asteptarilor, in cele mai mici tarife practicate in Bucuresti.

Orice problema are masina dumneavoastra de spalat, www.washservice.ro o identifica gratuit si o repara astfel incat sa functioneze la capacitate maxima un timp cat mai indelungat. O ilustrare a principiului “Fa ceea ce poti, cu ceea ce ai, acolo unde esti” enuntat de Theodore Roosevelt, cel mai tânăr președinte din istoria Statelor Unite. Probabil ca aceasta este cheia succesului, daca avem in vedere realizarile multiple de care acesta s-a bucurat in exercitarea profesiilor de istoric, autor, avocat, naturalist, explorator si soldat.

Alte stiri actuale :

1. Parada Masinilor de spalat Retro, o noua campanie Indesit pe Facebook
2. Cascadorie spectaculoasa cu masina de spalat
3. Cum să cureți mașina de spălat
4. Mâine, ultima zi în care puteţi scăpa de deşeurile electronice în Iaşi

0 Shares
You May Also Like