Avantajele alegerii unei garsoniere in regim hotelier

0 Shares
0
0
0

Te-ai saturat de fiecare data cand te duci intr-o vacanta, fie singur sau cu familia sau poate cu partenerul, sa te saturi sa cauti intre toate hotelurile, camera ca sa te atraga.

Deoarece hotelurile se presupun a-ti oferi conditii care mai de care mai de calitate, vei ajunge la concluzia ca toate iti ofera acelasi lucru. Un spatiu cat mai gol si cat mai rece, care poate ca iti ofera conditii de confort, dar nu iti vor incalzi inima cu nimic, deoarece nimic nu se compara cu patul de acasa.

Poate ca nu imi vei da dreptate sau poate ca am reusit sa iti starnesc curiozitatea si sa te intrebi oare la ce vreau sa ma refer.

Ei bine, doresc sa te informez cu privire la garsoniere in regim hotelier. Daca atunci cand doresti sa iti petreci o noapte sau mai multe zile intr-un spatiu cat mai primitor si cat mai calduros, afla ca acest lucru este posibil.

Pentru ca au fost persoane care s-au gandit la clientii lor, nu doar la niste persoane care sa le ocupe camerele din hotel, sa le ofere anumite servicii uzuale si sa aiba de castigat din urma acestora. Da, asa putem numi o astfel de afacere…

Dar – si este un mare dar aici, deoarece anumite persoane chiar au investit in construirea de garsoniere, au angajat designer de interior care sa planifice si sa creeze acel spatiu care sa semene cat mai mult cu cel de acasa. Atunci cand vei dori sa alegi una din garsoniere, toate optiunile sa fie diferite, de diferite stiluri, de diferite dimensiuni si de diferite mobiliere, cu piese decorative cat mai atragatoare si cat mai pline de viata.

Viziteaza si tu site-ul celor de la ROcazare: www.rocazare.ro si alege-ti propria garsoniera, care sa iti devina casa pentru scurta perioada de timp in care o vei folosi. Iti prezint mai jos top 6 motive sa alegi o garsoniera in regim hotelier:

  1. Esti singur/singura? Ei bine aici te vei simti aproape ca acasa – vei putea alege spatiul potrivit pentru tine, in care vei putea sa te simti cat mai confortabil si cat mai bine din punct de vedere spiritual.
  2. Pretul este mult mai atragator in comparatie cu camerele obisnuite de hotel – presupun ca te-ai saturat sa auzi de N nume de hoteluri renumite si de preturile exagerate. Oare chiar merita? Merita sa cheltui banii cand poti la un pret mult mai mic sa te bucuri nu doar de conditii bune, ci de o gazduire potrivita tie.
  3. Sau poate ca esti impreuna cu partenerul tau – timpul pe care il vei petrece in aceasta vacanta, iti garantez ca va fi unul de neuitat, amintiri placute, care mereu iti vor aduce un zambet pe buze cand partenerul ti le va mentiona.
  4. Modul de a intretine spatiul respectiv pe perioada in care vei sta acolo este cat se poate de usor
  5. Designul este incomparabil camerelor de hotel
  6. Atmosfera este alta

Alege si tu garsoniere in regim hotelier in locul oricarei camere de hotel obisnuite.

0 Shares
You May Also Like

TurismSejur in Insulele Seychelles

Foarte multi romani trec pragul agentiilor de turism pentru a se informa in legatura cu destinatiile de vacanta…