Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Apple va incepe productia de masini electrice in 2020

Diverse , March 4, 2015

Apple va incepe productia de masini electrice in 2020Multi dintre utilizatorii romani indragesc produsele Apple, fie ca sunt laptopuri sau tablete, fie ca sunt telefoane si playere. Chiar daca sunteti posesorul ultimului model iPhone sau al unuia lansat pe piata in urma cu cativa ani, va puteti comanda huse iPhone. Astfel, smartphone-ul dumneavoastra va arata ca nou si la mult timp de la prima utilizare.

Apple pregateste o surpriza clientilor sai, care consta in productia de masini electrice. Astfel, compania intentioneaza sa inceapa productia de masini electrice in anul 2020, atunci cand va intra in competitie cu Tesla si General Motors. Acestia din urma doresc sa lanseze peste doi ani modele imbunatatite ale masinilor pe care le produc deja.

In anul 2017 Tesla si General Motors vor lansa masini electrice care vor rula peste 200 de mile la o incarcare electrica. Aceste masini costa sub 40.000 de dolari. Din cauza pretului crescut al combustibililor, astfel de masini sunt privite precum o investitie extrem de avantajoasa, deoarece posesorii de autoturisme cheltuie destul de multi bani pe combustibil.

Apple are o echipa alcatuita din peste 200 de membri, care va lucra la construirea unei masini electrice. Compania cauta experti in productia de baterii si in robotica, relateaza Bloomerg. Potrivit specialistilor in industria auto, sunt necesari 5-7 ani pentru un expert in industria auto, pentru a crea un nou model de automobil. In acest conditii, ne putem astepta ca in jurul anului 2027-2030 sa vedem o masina electrica creata de Apple.

Compania americana a inceput deja sa atraga experti in productia de baterii, iar la inceputul lunii februarie a fost dat in judecata de catre A123 Systems, pentru ca a creat o “campanie agresiva”, care avea scopul de convinge specialistii sa se angajeze la Apple. Astfel, cinci dintre angajatii A123 au plecat la Apple, dar compania americana a incercat sa atraga experti in productia de baterii de la alte companii, precum Samsung Electronics, Panasonic, Johnson Controls, LG Chem sau Toshiba.

Pentru a atrage angajatii Tesla, Apple ofera bonusuri la semnatura in valoare de 250.000 de dolari si salarii mai mari cu 60% fata de ce primesc la Tesla. Apple nu este singura companie din sectorul IT, care isi indreapta atentia catre productia de masini electrice. Anul trecut Google a anuntat ca doreste sa se lanseze in sectorul auto.

Astfel, Apple, dar si Google, pregatesc surprize persoanelor care prefera masinile electrice. Este foarte adevarat ca poate sa mai dureze pana la un deceniu pana cand primul model de masina electrica Apple va fi lansat pe piata, dar merita, cu siguranta, asteptarea.

Pana atunci putem sa ne bucuram de telefoanele inteligente Apple, iar pentru a prelungi durata de viata a acestora si a le face sa arate ca noi, chiar daca le folosim de ani de zile, putem sa se cumparam huse Apple. Puteti vizita site-ul www.magazingsm.ro, pentru a vedea mai multe oferte de huse Apple.

Sunt disponibile numeroase modele, pentru a se potrivi telefonului dumneavoastra. Cert este ca peste cativa ani, telefoanele, laptopurile sau tabletele Apple nu vor mai fi singurele produse pe care le vom folosi de la compania americana, lucru care nu poate decat sa ne bucure.

Random Posts:

Be Sociable, Share!