Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Top 10 made Romania

Amuzament, Zambeste! , April 15, 2014

1. SARMA. Pentru romani, sarma este un panaceu universal din punct de vedere tehnic. Orice se poate repara daca au sarma. De cate ori n-ati auzit: “Leag-o ba cu nitica sarma!”…Spunea cineva: “In Romania, cred ca si reactorul nuclear de la Cernavoda e legat cu niste sarma…”

2. BALCOANELE. Jura-te ca nu te-ai gandit la tate! Nu… Ma refer la modul in care romanii si-au inchis balcoanele. Pentru ca nu exista si la noi o autoritate care sa reglementeze fatadele blocurilor din punct de vedere estetic, fiecare si-a facut cum a putut si cu ce a avut. Rezultatul? O imagine oribila!

3. CARTONUL PUS IARNA PE RADIATOR. Veti spune ca nu se mai practica decat la Daciile vechi. Daca eu va spun ca am vazut un Mercedes C200 cu carton…?

4. PLASA DE RAFIE. E utila dar, in acelasi timp cea mai urata inventie de la ornitorinc incoace.

5. BATRANII. Nu zic ca pensionarii o duc bine. Traiesc de pe o zi pe alta in marea lor majoritate. Dar nu sunt in situatia de a nu se spala si a imbraca niste zdrente. Tot mai au costume, fuste, bluze curate si care sa arate decent. Dar la noi exista o voluptate de neinteles in a ne afisa saracia.

6. TAXIMETRISTII. Majoritatea taximetristilor se imbraca in functie de cum le este comod. Ba in treninguri ponosite, maiouri, etc…Am vazut un taximetrist intr-o Dacie asta-vara, la bustul gol, cu un prosop pe spate, ducand la destinatie o doamna in taior si cu coc.

7. SEMINTELE DE FLOARE SI BOSTAN. Sunt curios in cate alte tari se mananca asa ceva. Dar, la naiba, e atat de placut uneori…

8. EUGENIA. Au aparut mii de feluri de biscuiti cu crema. 90% sunt mai buni decat ieftinaturile astea. Dar facem ce facem si ne pomenim uneori cu “pofta de eugenie”.

9. BATATOARELE DE COVOARE. Minuni ale tehnicii. Pe mine ma socheaza faptul ca batatoarele nu sunt niste improvizatii. Adica se vede ca au fost ele montate acolo, candva, de catre municipalitate. Sunt utile nene! Cu dubla functie: batator si poarta de fotbal!

10. ZUGRAVII, PARCHETARII, FAIANTARII. Am intrat in UE/NATO. Cica ne-am mai civilizat. Au aparut si firme de constructii. Dar cand avem lucrari in casa, nu se poate sa nu ajungem tot la un “Nea”: nea Costel, nea Florica, nea Fane, etc…:)

Random Posts:

Be Sociable, Share!