Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Samsung LED monitor S27B970D

Samsung LED  monitor S27B970D Gratie noului sistem de calibrare a culorii si a reglajelor foarte precise executate de expertii companiei Samsung , noul monitor Samsung LED monitor S27B970D ce face parte din seria cu numarul 9 propune o experienta optica desavarsita in cele mai intense si reale culori posibile gratie performantelor tehnologii de control al culorilor .

Perfect atat pentru munca cat si pentru divertisment , noul monitor din seria 9 Samsung utilizeaza o serie de functii optimizate ca Natural Color Expert sau Accurate Color Presentation si noua tehnologie PLS ( Plane to Line Switchng ) care va ofera posibilitatea de a vizualiza imaginile din orice unghi . Acest monitor are capacitatea de a acoperi o suprafata verticala si orizontala de pana la 1,78 m oferind din orice unghi o imagine perfecta .

Acest monitor va ofera un afisaj WQHD la o rezolutie de pana la 2560*144a pixeli , ceea ce inseamna de patru ori rezolutia prezentata de un monitor HD conventional ( 720 pixeli ) . Reprezinta alegerea ideala pentru domeniile in care detaliile foarte fine sunt un aspect vital , domenii din care fac parte agentiile de publicitate si studiourile de design .

Cele mai bune preturi la Monitoarele Led Samsung le gasiti doar www.Dwyn.ro. Vedeti oferta completa!

Gratie display-ului lat dotat cu un conector DVI dual link si a portului pentru monitor se pot vizualiza imagini formate din detalii fine .

Rezolutia optimizata a afisajului este un element esential care influenteaza capacitatea de prezentare a unor imagini la cele mai inalte standarde de calitate .

Mai mult de un milliard de culori prind viata sub ochii dumneavoastra cu acest nou monitor Samsung LED . Gratie functiei Accurate Color Presentation se pot vizualiza culorile intr-un mod foarte natural la o claritate fantastica .
Functia Mobile Hight- Definition Link ( MHL) va propune sa experimentati vizualizarea filmelor preferate la un monitor foarte elegant in modul ecran complet la o calitate HD net superioara .

Prin intermediul MHL aveti posibilitatea de a viziona tipuri de continut dintre cele mai diverse prin conectarea la monitor a unui dispozitiv mobil prin intermediul unui cablu . Samsung va ofera astfel sansa de a imbina portabilitatea cu comoditatea caminului dumneavoastra .

Este echipat cu un difuzor stereo incorporat , un difuzor cu 5 cai care ofera sunet la o inalta calitate stereo pentru o experienta multimedia desavarsita . Gratie acestui difuzor o sa aveti parte de o calitate deosebita atat a filmelor preferate cat si a melodiilor , asa cum numai la o sala de concert sau la un cinematograf mai puteti regasi .

Noi nivele in ceea ce priveste optimizarea culorilor sunt atinse datorita utilizarii tehnologiei Mega Dynamic Contrast Ratio . Proportia contrastelor Mega DCR ( Static 1000:1) afiseaza obscuratetea deplina a nuantelor de negru dar si puritatea nuantelor de alb si intensitatea nuantelor unor culori vii .

Minunata opera de arta se regaseste in interiorul monitorului fiind reprezentata de capacitatea de a sustine tranzitiile line si naturaletea culorilor pentru asigurarea unei experiente incredibile .

Reprezinta amestecul perfect intre functionalitate si stil , fiecare element de design deserveste unei functii . Rama super slim , display-ul din sticla si suportul din metal adauga clasa si eleganta acestui aparat .

Monitorul Samsung LED din seria 9 este capabil sa reproduca imaginile intr-un mod extrem de realist oferind clientilor modul perfect de a rememora cele mai placute momente petrecute alaturi de cei dragi .