Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Sampon-spray pentru parul vopsit

Samponul spraySamponul pentru par vopsit si uscat este un produs perfect pentru a remedia o serie de probleme ale parului.

Ce este asa zisul sampon-spray?

Frumusetea acestui produs este ca el poate fi aplicat oriunde si dureaza doar cateva minute, deci, este perfect pentru remedierea situatiei in caz de urgent. Va curata parul murdar sau unsuros si il va reinprospata intr-o clipa- toate acestea fara a fi nevoie de un sampon traditional si de apa.

Samponul pentru par uscat, nu numai ca curate parul, de asemenea, este un instrument excelent pentru injectarea volumului in parul tau. Acest sampon sub forma de spray se va inaspri pe firele de par, ceea ce il face perfect pentru coafare. Sprayul-sampon va oferi aderenta firului de par, ceea ce-l face mai usor de realizat pentru orice tip de coafura doresti.

Bretonul este mai predispus la murdarie decat restul parului iar un refresh rapid, zilnic cu acest sampon-spray va tine bretonul plin de stralucire si foarte prezentabil, intre spalarile regulate pe par.

produse de par

Evitati necesitatea de a goli un tub intreg de spray, nu vrei ca parul tau sa fie supraincarcat. Incepeti cu pulverizari mici, periati-l si apoi puteti utilize mai mult.

Daca acest sampon care pe langa ca este foarte usor de utilizat, pastreaza culoare parului nostru si il face mai curat, este folosit prea mult si inlocuieste spalarea regulata a parului poate duce la deteriorarea acestuia.

Produsul este conceput pentru a atinge firele de par uscat si vopsit si de a le repara. Se aplica, in mare parte, doar la radacina sau puteti, deasemenea, ridica parul si sa pulverizati direct pe piele. Dup aceea pulverizati, asteptati pentru cateva minute pentru a se abosrbi samponul. Orice rezidiu, pulbere de culoare alba va incepe sa dispara in timp ce se absoarbe uleiul din scalp. Trebuie sa periati parul dup aceea folositi acest produs pentru a indeparta orice rezidiu ramas. Acest lucru va ajuta, de asemenea la volum parului.

Mirabilandia

Daca suferi de un scalp uscat si ai o senzatie de mancarime sau ai parul foarte uscat si fragil, asigurati-va ca faceti cea mai buna alegerea in ceea ce priveste samponul pentru par uscat. Aceste produse contin o concentratie mai mare de agenti de umezire si ingredient de hidratare pentru a hrani podoaba dumneavoastra capilara.

Aceste sampoane nu doar ca curata parul si detoxifica piele capului, dar, de asemenea, au rolul de a mari continutul de umiditate al parului si a-l lasa stralucitor si matasos. Spray-ul ajuta , foarte bine si la pastrarea culorii

Speram ca acest sampon pentru par vospit si uscat o sa ne ajute sa ne pastram firele de par mereu stralucitoare si foarte prezentabile.