Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Ingrijirea parului cu produse de calitate

Ingrijirea parului cu produse de calitateDin pacate, sunt multe femei care nu isi ingrijesc parul in mod adecvat, cu produse de buna calitate. Desi exista atat de multe produse pe piata, in general oamenii le aleg pe cele mai ieftine, uitand ca si pretul este un indiciu al calitatii.

Ingrijirea parului presupune cunoasterea tipului de par, a problemelor si necesitatilor sale, apoi gasirea unei game de produse care sa ofere parului tot ce are nevoie. In momentul in care ai gasit aceasta gama, este bine sa o folosesti cat mai mult timp si sa nu o schimbi decat daca simti ca este necesar.

Ingrijirea parului se face in functie de tipul de par. Lungimea, in schimb, nu conteaza atat de mult, deoarece atat parul lung, cat si parul scurt are nevoie de toata atentia ta. In general, parul gras si parul uscat sunt mai greu de ingrijit. Trebuie sa te asiguri ca il hidratezi suficient, ca este bine hranit, si ca straluceste de sanatate. Vei alege produsele in functie de aceste criterii. In continuare, voi vorbi despre produsele pe care va trebui sa le folosesti in functie de tipul tau de par.

Ingrijirea parului gras nu inseamna folosirea de produse care sa reduca secretia de sebum si, eventual, sa il usuce. Daca vei alege asemenea produse, risti sa provoci o secretie si mai mare de sebum. Pentru parul gras ai nevoie de un sampon si un balsam care sa curete in profunzime parul, insa sa nu agreseze scalpul. Balsamul are rolul de a hidrata firul de par pe lungimea lui, deoarece si parul gras are nevoie de hidratare. Balsamul nu se aplica niciodata la radacina. Apoi, o data pe saptamana, este indicat sa folosesti o masca de par purificatoare, care iti va curata scalpul cu delicatete, si va hidrata firul de par in profunzime.

Ingrijirea parului uscat este la fel de complicata ca si a parului gras, insa, de aceasta data, ai mare nevoie de produse de calitate care sa iti hidrateze parul intens. Este indicat sa folosesti ulei de argan, cu care iti poti face o masca, dar pe care il poti folosi si numai pentru varfuri, pentru a preveni despicarea lor. Uleiul de argan este destul de scump, insa acest fapt se datoreaza proprietatilor lui unice. Este o investitie pe care nu vei regreta ca ai facut-o.

Daca ai probleme cu matreata, atunci ai mare nevoie de niste produse profesionale, special create pentru a lupta impotriva acesteia. In nici intr-un caz nu trebuie sa ignori ceea ce se intampla cu parul tau, deoarece matreata este foarte inestetica. Intereseaza-te de un sampon cu o formula speciala anti-matreata, si nu te gandi ca va trebui sa dai mai multi bani decat de obicei. Un produs de calitate iti va rezolva problema dupa numai cateva spalari.

Ingrijirea parului este un aspect pe care femeile ar trebui sa il ia foarte in serios, impreuna cu ingrijirea pielii. Nu uita ca produsele pe care le folosesti au cel mai important cuvant de spus. Stiind aceasta, vei alege mereu doar produse de inalta calitate precum cele de la Tangleteezer.ro .