Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Cum sa iti alegi invitatiile de nunta haioase

Cum sa iti alegi invitatiile de nunta haioase “Impreuna la bine la si la rau” pare sa fie deviza specifica zilei in care ne casatorim, iar  intentia exprimata de aceste cuvinte trebuie sa se regaseasca in fiecare amanunt planificat pentru ziua cea mare.

Dincolo de seriozitatea pe cale o impune aceasta deviza, unii dintre noi am putea incerca sa o transformam in ceva amuzant, plin de viata, intr-o stare de bine pe care sa o putem impartasi si celorlalti. O metoda eficienta de a transforma aceste cuvinte intr-un mesaj amuzant este transpunerea lor pe hartie, spre a fi inmanate invitatilor sub forma unor invitatii de nunta haioase.

In concordanta cu mesajul exprimat anterior, Vreauinvitatii.ro ofera aceste modele de invitatii nunta Brasov, bineinteles cu mirii in centrul atentiei, care pot aparea in diverse ipostaze: in momentele fericite, legati de verighete, indragostiti si fericiti, romantici, precum Romeo si Julieta in scena balconului, sau “la rau”, schimband cauciucuri impreuna, ori escaladand etaje de tort in incercarea de a fi unul langa celalalt.

Nu lipsesc de pe aceste invitatii de nunta motivele florale colorate si nici binecunoscutele simboluri ale iubirii- inimioarele. Toate aceste modele sunt realizate in culori calde, vesele, fiind placute privirii prin modalitatea estetica si amuzanta de a reda bucuria unui asemenea eveniment.

Pentru ca dragostea este cea care leaga doi tineri ce urmeaza a se casatori, aceste modele de invitatii de nunta o si exprima, intr-o forma usor amuzanta. Astfel, textul “de bunavoie si nesiliti de nimeni” se contureaza pe aceste invitatii intr-o forma amuzanta mai ales datorita ilustratiilor cu care acestea sunt infrumusetate.

La mare cautare sunt astazi modelele 3D, si cele care dau iluzia miscarii, invitatiile de nunta ce infatiseaza mirii fie coborand impreuna de-a lungul unor scari, sau in balconul restaurantului insotiti de invitati. Daca vreti sa va surprindeti placut invitatii si sa le oferiti atat idei pentru viitor cat si o amintire memorabila, aceste invitatii sunt cele mai la indemana solutii si le puteti gasi cu usurinta pe site-ul www.vreauinvitatii.ro.

Alegerea invitatiilor de nunta haioase este bine sa fie facuta in concordanta cu personalitatea mirilor si sa fie o alegere unanima. Pentru ca aceasta invitatie va purta mai departe informatiile cu privire la ziua nuntii (numele mirilor, nasilor, parintilor, orele de incepere ale cununiei civile, religioase si a sarbatoririi evenimentului), practic aceasta va deveni un reprezentant informational in fata invitatilor.

Ne-am obisnuit de-a lungul timpului sa ne referim la  nunta ca la un eveniment elegant si sobru, ca la un moment de intrepatrundere intre generatii cu idei diferite aduse laolalta de importanta momentului. Nunta insa, sau cel putin anuntarea acesteia nu trebuie sa fie doar eleganta. Ea poate fi stropita din belsug cu note de amuzament si, de ce nu, sa poarte o semnatura personala inca de la inceput. Cu siguranta in momentul deschiderii lor, aceste invitatii de nunta nu vor trece neobservate.

Depasind limitele traditionalului, ele vor face deliciul celor ce le privesc si vor reusi sa smulga multe zambete prin mesajul pe care il transmit. Vreauinvitatii.ro va poate ajuta prin multitudinea de modele de invitatii de nunta haioase sa iesiti din tiparele clasice si sa dati evenimentului mult-visat culoarea personalitatii dumneavoastra.