Ce este un pachet de reseller hosting ?

Ce este un pachet de reseller hosting Un plan de reseller gazduire nu inseamna altceva decat gazduirea unui numar mai mare de domenii in baza unui plan de gazduire .

Pachetele de reseller gazduire va pun la dispozitie instrumentele si capacitatea necesara pentru o functionare optima ,  fie ca sunteti un furnizor de gazduire web la inceput de drum , care se afla in plin proces de creare a unui registru de clienti , fie ca deja sunteti un furnizor consacrat cu un portofoliu de clienti foarte vast .

Majoritatea companiilor specializate va ofera posibilitatea crearii unor conturi proprii de client precum si personalizarea acestora .

De cele mai multe ori controlul acestor servicii se realizeaza prin intermediul unui panou de control .

Planurile de reseller se dovedesc a fi un atuu extrem de important in situatiile in care intentionati sa oferiti spre vanzare propriile planuri de gazduire atat clientilor existenti cat si potentialilor clienti . In momentul in care dumneavoastra ajungeti la stadiul de reseller de gazduire pe un server partajat o sa aveti posibilitatea de a va recupera banii pe care i-ati investit in propriul proces de gazduire web . Altfel spus , un pachet de reseller se dovedeste a fi cea mai buna modalitate de gazduire fara costuri a siteului dumneavoastra .

Claus Web va pune la dispozitie cele mai ieftine pachete de gazduire reseller din Romania . Cine suntem ? O companie , marca inregistrata , cu peste 8 ani de experienta in domeniu , care detine un numar de peste 40 de servere proprii capabile sa sustina un numar impresionant de clienti , vorbim aici despre mai mult de 10.000 de clienti .

Claus Web este partener acreditat ROTLD pentru inregistrare domenii .RO – servicii la cele mai inalte standarde de calitate , servicii precum gazduire web , reseller hosting , VPS , servere web si streaming .

Compania noastra va promite configurarea contului dumneavoastra de reseller intr-un timp foarte scurt . In mod normal conturile de reseller necesita maxim 15 minute pentru a se configura .

Va punem la dispozitie cea  mai buna oferta de pe piata care presupune teste gratuite dupa cum urmeaza :

-Pentru fiecare comanda de gazduire reseller compania noastra va ofera o saptamana de teste gratuite .

– In cazul in care platiti in avans pentru 1 an vi se ofera 2 luni de teste gratuite .

– Si 4 luni gratuite pentru fiecare comanda de gazduire reseller pentru care platiti in avans pentru 2 ani .

Pachetele de gazduire reseller propuse de compania Claus Web sunt special create pentru a satisface nevoile clientiilor in functie de necesitatile acestora astfel : beginner – 5,95 €/luna ; standard – 9,95 €/luna ; advanced – 14,95 €/luna ; developer – 19,95 €/luna ; premier – 27,95 €/luna si deluxe – 35,95 €/luna ( atentie ! preturile nu contin TVA ).

In cazul in care clientul doreste sa isi mute contul de reseller gazduire la compania noastra de la o alta companie , este important sa stie ca procesul de transfer al datelor de la un server la altul se face pe cheltuiala noastra .

Daca aveti nevoie de asistenta tehnica , acesta va este oferita in mod gratuit fie prin telefon , in intervalul orar 08:00-22:00 , fie prin e-mail , la adresa asistenta[at]clausweb.ro , 24 de ore pe zi 7 zile pe saptamana .

Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati cu incredere siteul companiei Clausweb.ro  .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.