Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Bicicleta BMX speciala pentru trucuri

bicicleta BMX speciala pentru trucuriUn concurs de BMX poate fi impartit in mai multe discipline, desi rideri vor participa, in general, la mai mai mult decat la o singura disciplina. Acestea sunt: Street, Park, Vert, Trasee sau Dirt Jump si Flatland.

Disciplina Street apare pe strazile publice sau prorpietati private, de obicei, in orase si orasele. Ciclistii trebuie sa improvizeze cu banci, pereti, balustrade, lacune, etc. deoarece nu sunt facute rampe special amenajate pentru acestia.

De fapt, aproape orice poate fi folosit ca si obstacol si tocmai acest lucru ii atrage pe oameni la concursurile de strada pe o bicicleta BMX. Rideri se bucura de acesta disciplina deoarece acestia nu sunt constransi la fel ca intr-un parc special amenjat unde ei isi pot arata abilitatile. Aici au nevoie de cat mai multa creativitate.

O bicicleta BMX de strada este diferita de cea folosita in parc sau pe trasee montane. Ele sunt de obicei mai grele si mai puternice. Un numar considerabil de rideri aleg biciclete de strada fara frane.

Parcurile de role sunt utilizate atat de care ciclisti de BMX precum si de skateboardari si toti se inspira unii de la altii.

Stilurile de echitatie difera atunci cand este vorba despre parc din beton sau despre cele din lemn. Lemnul se preteaza la trucuri tehnice, in timp ce betonul este mai adecvat pentru rapiditate . Cu toate acestea, nu este neobisnuit pentru rideri sa fuzioneze cele doua stiluri in orice tip de parc.

Parcurile din beton sunt de obicei construite in aer liber, datorita capacitatii lor de a rezista ani de expunere la intemperii. Parcurile din beton sunt, de asemenea, de multe ori finatate din fonduri publice din cauza naturii lor permanenta si costisitoare.

Obstacolele comune pentru street bikers includ: quarter pipes, spines, banci plate, perete, minirampe si hips.

Poate, una dintre cele mai extreme disciplina BMX este o rampa avert format din doua conducte stabilite una in fata alteia. Mat Hoffman detine recordul pentru cel mai mare salt de 27’’ un total de peste 15,5 metri de la sol.

Pericolul acestor rampe si dificultatea lor pune cel mai des pilotii in pericol. Exista un numar mic de profesionisti de top care raman sus pusi de mai multi ani. Cei mai notabili sunt: Dave Mirra (SUA) si Jamie Bestwick (Marea Britanie), care au castigat aproape toate competitiile internationale majore in ultimii 5 ani.

Traseele accidentate sunt, dupa cum sugereaza si numelelinii de salturi construite cu noroi puternic si cu impact. Salturile constau dintr-o decolare abrupta cu o aterizare, de multe ori, mai putin abrupta. Decolarile si aterizarile sunt de obicei construite ca movile distincte, despartite de un decalaj. Un decalaj moderat este de aproximativ patru metri.

Traseul de echitatie pe o bicicleta BMX este uneori mentionat ca Dirt Jumping. Bicicletele BMX dirt jumping  sunt mai grele decat cele de racing insa sunt mai usoare decat bicicletele freestyle. Nu sti ce bicicleta sa va cumparati atunci vizitati Sportaddict.ro pentru a intra in legatura cu specialisti nostri pentru mai multe informati .


Alte stiri actuale :

1. A intrat cu bicicleta direct intr-un tren in gara Orlat
2. Magda Palimariu merge pe bicicleta de 30 de ani
3. Nunta in grup şi apoi plimbare in sir indian pe bicicleta! | FOTO
4. Te freci la ochi cand vezi asta! Peste 500 de oameni se uita in fiecare minut la aceste imagini: VIDEO