Sfaturi cu si despre inchirieri auto

0 Shares
0
0
0

Pentru inchirieri auto in cele mai bune conditii va recomandam Cezarautorent.ro.

Pe masura ce incepe sezonul de inchiriere a masinilor de vara, se asteapta ca preturile sa urce. “La inceputul lunii iunie pana la sfarsitul lunii august, aceste rate vor creste”, a declarat Neil Abrams, presedintele Abrams Consulting Group, care urmareste industria de inchirieri auto.

In iulie anul trecut, de exemplu, rata medie pentru inchirierea saptamanala a unei masini compacte rezervate cu sapte zile inainte a fost de 369,62 dolari, sau 56 la suta mai mult decat 236,73 dolari perceputi in martie, potrivit Cautati reduceri virtuale. Cautati reduceri si cupoane pe site-uri   sau introduceti numele companiei de inchiriere si “codul de cupon” in Google pentru a vedea ce se intampla. Firmele de inchiriere de masini ofera coduri de reduceri membrilor programelor de zbor frecvente si altor organizatii cu care acestia sunt parteneri, inclusiv AAA, Costco si BJ, deci verificati aceste site-uri daca sunteti membru.

Dar nu va opriti acolo. Cele mai importante companii de inchirieri auto va permit sa combinati codurile de discount cu un cod de cupon.

Urmariti tarifele prin intermediul site-urilor specializate in acest domeniu. Aceste pagini, care verifica in mod continuu ratele si cupoanele mai mici pana la data calatoriei, pot fi utilizate in unul din urmatoarele doua moduri: puteti urmari pretul  ratei in alta parte sau puteti rezerva direct prin pe site, iar site-ul va aplica toate reducerile pe care le gaseste.

A doua optiune poate fi limitata. Companiilor majore nu le place ideea ca site-urile de inchirieri se bazeaza pe faptul ca, de obicei, consumatorii pot schimba sau anula rezervarile de masini in orice moment, fara penalitati. Sunt si firme care si-au retras recent inventarul de pe site.

Evitati aeroportul. Locatiile in afara aeroportului sunt, in mod obisnuit, mai ieftine decat locatiile aeroportului, care tind sa atinga taxele care pot ridica pretul cu 30% sau mai mult .

Rezervati masina mai mult decat aveti nevoie. Acest lucru poate parea contraintuitiv, dar inchirierea unei zile suplimentare sau chiar adaugarea de cateva ore pentru a prelungi peste un week-end – cu nici o intentie de a returna masina mai tarziu – poate reduce de fapt rata dvs.

De asemenea noi va recomandam sa aveti grija la modul in care alegeti masina. Primirea este foarte importanta. Verificati daca totul este in regula si eventualele probleme ale masinii. Un alt aspect la fel de important este si faptul ca va trebui sa va alegeti din timp extraoptiunile.

Este foarte important sa faceti aceste alegeri in mod responsabil. Luati un GPS daca simtiti ca aveti nevoie. De asemenea, puteti inchiria si un scaun pentru bebelusi cand este nevoie, un portbagaj suplimentar, si alte astfel de elemente.

Asigurati-va ca masina are dotarile de care aveti nevoie pentru a va simti confortabil in ea.  Nu sacrificati confortul dumneavoastra pe parcursul drumului si daca aveti nevoie de elemente suplimentare platiti pentru ele fara sa stati pe ganduri. Alegeti masina care se potriveste cel mai bine ca si dimensiuni cu toate  nevoile pe care le aveti in ceea ce priveste spatiul.

0 Shares
You May Also Like