10 semne ca ai probleme cu alcoolul

0 Shares
0
0
0

Ai probleme cu băutura dacă:
1. Ai în buzunar ultimii 5 lei pe viaţa ta şi în loc să-ţi iei un sandviş, îţi iei o bere spunându-ţi: “Lasă mă, că berea e băgată la alimente”


2. La orice ieşire din casă, mă-ta îţi spune cu vocea duioasă:: “Te rog eu mult, nu te îmbăta, că iarăşi ţi-e rău”.


3. La majoritatea petrecerilor la care ai fost, nu ţii minte nimic, decât că ai intrat pe uşă la respectivul chef, şi te-ai trezit în pat. Totuşi prietenii îţi explică ce monstru al petrecerilor eşti şi ce fain te-ai distrat, dar din păcate, prietena nu-i mai lasă să iasă cu tine.


4. Alergi prin cel mai mare Mall în pielea goală şi înfăşurat în steagul României. Deşi nu crezi, prietenii au avut grijă să-ţi aducă dovada. Adica un film pe youtube.

5. Când te trezeşti dimineaţa cu capul cât ciutura de la fântână şi primul gând care îţi vine în cap este: “Oare ce dracu mai beau şi azi?”


6. Când afli de la prieteni că în plin centru te-ai aşezat în genunchi în faţa bisericii şi te-ai închinat cu mătănii ca Islamiştii. O simplă cruce făcută în grabă ţi se părea prea puţin. Ai incantat vreo 3 Psalmi şi vreo 2 “Tatăl nostru”.


7. Când te trezeşti în case străine fără să ai habar unde eşti şi cum ai ajuns acolo şi te duci la proprietar şi ai discuţii de genul. “Bă, scuză-mă, dar unde sunt?”, “Eşti la mine!”, “Aha …şi cum am ajuns aici ?”, “Cu taxi-ul”, “Aha, dar tu cine eşti?”


8. Când indiferent de barul în care te duci, chelnerul te ştie după numele mic, te întreabă de sănătate, ştie băutura preferată, vine direct cu ea la masă fără să mişti un deget, şi ştie exact ce bacşiş să-şi oprească din rest.


9. Când eşti atât te obosit încât pentru a ajunge la etajul 4, te opreşti extenuat la 2, dormi vreo două ore pe cimentul gol, te ridici şi continui drumul netulburat sub ochii sideraţi ai babei de la 3.


10. Când lumea stă înfrigurată în staţia de autobuz, la 7 dimineaţa, şi tu stai în bustul gol în staţie şi cu berea în mână.

0 Shares
You May Also Like

Zambeste!Ghicitori amuzante

– Ce se afla intre Soare si Pamant? – Explicatie: si   – Unde au femeile cel mai…

Zambeste!Logica masculina

Logica masculina: Un divort se desfasoara la tribunal intre doi ex. Se cearta pentru custodia fiicei lor. Femeia…

Zambeste!Bluetooth sau Wi-Fi ?

Bluetooth sau Wi-Fi ? Barbatii sunt ca Bluetooth-ul: cand esti aproape – conexiunea e buna; cand te indepartezi…

Zambeste!Reguli despre munca

Art.1: Ne nastem obositi pentru a ne odihni. Art.2: Munca l-a creat pe om, dar nici lenea n-a…