Cine are nevoie sa inchirieze masini in Cluj Napoca?

0 Shares
0
0
0

Orasul din Romania care s-a dezvoltat cel ma imult in ultimul deceniu, este fara doar si poate Cluj Napoca. Aici s-au construit cartiere rezidentiale noi in ultimul timp.

Au aparut multe firme noi pe piata, care isi desfasoara activitatea in diferite domenii, iar turismul este la un alt nivel fata de ceea ce se petrece in alte mari orase ale tarii (exceptie facand Constanta care are turisti multi pe timpul verii, care merg la mare).

Clujul in schimb se bucura de un numar mare de turisti vara, mai ales la inceputul lunii August, atunci cand foarte multi turisti sosesc in cel mai frumos oras al Transilvaniei (si probabil al Romaniei), pentru a participa la festivalul Untold.

Exista si alte obiective turistice care atrag multi turisti straini si romani in timpul anului. Cei care viziteaza orasul, indifeent ca vin pentru Untold sau pentru a vizita alte locatii interesante din oras, cel mai probabil vor dori sa inchirieze o masina.

Cei mai multi dintre turistii care cauta servicii de inchiriere masini Cluj, isi indreapta atentia spre masini care sunt ieftine in ceea ce priveste inchirierea. Multi turisti opteaza pentru inchirierea unor masini precum Volkswagen Passat 2007, Seat Toledo 2015, Volkswagen Golf 7 2015, sau alte masini care sa nu coste mai mult de 20 de euro/zi.

Exista oameni de afaceri care sosesc in orasul din inima Ardealului in interes de afaceri, pentru a participa la diferite intalniri importante, si pentru a semna chiar diferite contracte. Acestia, in mod evident isi vor indrepta atentia spre Rent And Drive pentru a-si inchiria masini de lux, pe care sa le aiba la dispozitie pentru zilele petrecute in oras.

Pentru astfel de clienti, firmele de inchirieri auto au masini de lux, cum ar fi un model 520 XDRIVE de la BMW an 2015, sau Audi A6 din anul 2014. Acestea sunt masini de lux, care au preturi mai mari de inchiriere, insa clientii se bucura de placerea de a conduce prin Cluj, se bucura de confort si nu numai.

In Cluj Napoca exista persoane care cauta masini de inchiriat la cele mai atractive preturi, in momentul in care masinile pe care le detin sunt in service. Cu siguranta, cei care trebuie sa foloseasca masina pentru a merge la servici, pentru cele cateva zile cat vor inchiria o masina, vor dori ca aceasta sa aiba un pret cat mai atractiv.

Modele precum Volvo V30 2013, Skoda Octavia 2019 sau Dacia Duster 2016, sunt masini ideale pentru clujenii care isi doresc sa inchirieze o masina, iar toate aceste masini nu cost mai mult de 30 de euro pe zi.

Exista in Cluj Napoca insa chiar si companii, care cauta sa inchirieze masini de la firmele de specialitate. Atunci cand companiile cauta masini de inchiriat in Cluj Napoca, in mod evident isi indreapta atentia spre Rent And Drive, cu scopul de a inchiria masini pe termen lung.

De precizat este faptul ca, firmele care inchiriaza masini precum Rent And Drive de exemplu, solicita o anumita suma drept garantie din partea clientilor, pentru fiecare masina inchiriata.

Acest lucru este cat se poate de firesc, iar in cazul in care clientii vor preda masinile in starea impecabila in care le-au si luat in primire, atunci cu siguranta isi vor recupera banii lasati drept garantie.

Cat despre garantia lasata de clienti pentru masina inchiriata, suma de bani poate fi mai mica sau mai mare, in functie de valoarea masinii inchiriate. Cu siguranta pentru un model BMW 520 XDRIVE 2015, se va lasa o suma mult mai mare drept garantie, decat pentru un autoturism Volkswagen Golf sau Seat Toledo.

0 Shares
You May Also Like